Hoera! Kamerkoor Pur Sang is jarig!

kenmerken: Bewoners Jeugd Engels Muziek Bezoekers
prijzen
€ 12,50
locatie
St. Plechelmusbasiliek, Oldenzaal
online
Officiële website

Hoera! Kamerkoor Pur Sang is jarig!

Op vrijdag 20 april om 20.00 uur viert het Oldenzaals Kamerkoor Pur Sang zijn 20e verjaardag met het concert Magnificat in de Plechelmusbasiliek in Oldenzaal.

Tijdens dit jubileumconcert zal het Jongemannenkoor Oldenzaal samen met ons dit feest zingend vieren. Het wordt een echt Oldenzaals feest! Het 20-jarig bestaan van het koor wordt gevierd met muzikale werken van bekende en minder bekende componisten. Zo worden er Magnificats uitgevoerd van Pärt, Dyson en Monteverdi. Maar ook Lauridsen, Whitacre en Allegri passeren de revue. Een gevarieerd programma, van bijzonder ingetogen tot bruisend en hoopgevend.

De algehele leiding is in handen van niemand minder dan onze dirigent Frank Deiman. Het Jongemannenkoor staat o.l.v. Mariëtte Effing.

De entree voor het Jubileumconcert Magnificat is € 12,50 per persoon (inclusief 1 consumptie na afloop), kinderen tot 12 jaar gratis. Reserveren kan eenvoudig via www.pursangtwente.nl of koop kaartje(s) bij de Tourist info in Oldenzaal. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Meer informatie over Kamerkoor Pur Sang vindt u op www.pursangtwente.nl . Volg Pur Sang ook op Facebook of Twitter (@PurSangTwente).

Wanneer

  • Hoera! Kamerkoor Pur Sang is jarig!

    St. Plechelmusbasiliek, Oldenzaal
    € 12,50

Locatie

Adresgegevens