Evenementen en nieuws

langs de Oranjefietsroute

Hieronder staan verschillende evenementen en activiteiten in de steden en dorpen langs de Oranjefietsroute vermeld. Van Lingen via Bad Bentheim en Diepenheim naar Apeldoorn en via ’s-Heerenberg, Kleve naar Moers, om enkele van de vele interessante plaatsen te noemen.

Wij wensen je veel plezier en een spannende tijd in de voetsporen van de Oranjes!

Oranjefietsroute Apeldoorn-Moers genomineerd voor Fietsroute van het Jaar 2021

De vorig jaar in ’s-Heerenberg geopende Oranjefietsroute is genomineerd voor Fietsroute van het Jaar 2021! Samen met 3 andere routes maakt de Oranjefietsroute kans op de felbegeerde trofee die tijdens de Fiets en Wandelbeurs op 7 mei wordt uitgereikt.

Meerdaags fietsarrangement

In het Spoor van de Oranjes

Ontdek de grensoverschrijdende Oranjefietsroute Apeldoorn-’s-Heerenberg-Kleve-Moers met een 7-daagse fietsvakantie. Inclusief 6 hotelovernachtingen, logies met ontbijt, bezoek tuinen en stallen Paleis Het Loo, picknick bij wijngaard Domein Hof te Dieren, bezoek museum Schloss Moyland en Grafschafter Museum in Kasteel Moers. De afstanden per dag variëren van ca. 40 tot 60 km, de totale afstand bedraagt ca. 240 km. Er kan gestart worden in zowel Apeldoorn als Moers. De prijs per persoon is vanaf 479,00. Halfpension en bagagevervoer kunnen bijgeboekt worden. Ontdek meer…

Direct boeken:
niederrhein-tourismus.de

> Download Persbericht
| 30. April 2021 | PDF, 350kb

Evenementen in één oogopslag

Keine Veranstaltungen vorhanden

De Oranjefietsroute is meegefinancierd door de Europese Unie in het kader van het INTERREG V A-programma Duitsland-Nederland.

De Oranjefietsroute is meegefinancierd door de Europese Unie in het kader van het INTERREG V A-programma Duitsland-Nederland.

X